Zakelijk Abonnement - Urban aan de Muur

Zakelijk Abonnement

Urban aan de Muur

Bij Urban aan de Muur maken we het je makkelijk

Een interieur is bepalend, niet alleen voor de uitstraling van je bedrijf maar ook voor werkgenot van werknemers. Een prettige werksfeer en attractieve ruimtes dragen hier aan bij. De collectie kunstwerken van Urban aan de muur doet hierbij een duit in het zakje. In onze collectie tref je veel verschillende stijlen en sferen aan, voor ieder wat wils.

Kunst op kantoor creëert een bepaalde uitstraling, laat deze aansluiten bij wat je bedrijf naar buiten wil communiceren. Maar vergeet ook die unieke ontvangstruimte, receptie of vergaderzaal niet. Een eerste indruk maak je immers maar een keer. Bovendien geeft het merendeel van de werknemers aan meer uitstraling te wensen op de werkomgeving omdat deze in veel gevallen weinig inspirerend is. Bedenk eens hoe een creatieve werkomgeving de creativiteit van werknemers beïnvloedt…

Verandering van spijs doet eten

Zelfs het mooiste kunstwerk went. En wij kunnen uit ervaring zeggen: al vrij snel. Om een levendige werkomgeving te bieden is het van belang om te wisselen en te veranderen. Patronen te doorbreken en het net even anders te doen dan de rest. Een zakelijk abonnement van Urban aan de muur biedt een periodieke wisseling. Bespreek eenvoudig welke werken mooi passen en wij zorgen ervoor dat er op tijd een nieuw werk geleverd wordt. En we verzorgen ook de montage, wel zo makkelijk. Zo kun jij je bezig houden met waar je goed in bent.

Onze accountmanagers nemen graag contact met je op, om alle mogelijkheden te bespreken.

Als u een kunstwerk graag in het echt wil zien, maak dan een afspraak om met ons. Wenst u graag advies met betrekking tot onze collectie of als u andere vragen heeft, neem dan contact op met ons op.

Ons adres

Gindrapassage 6 5531 CP Bladel

Ons emailadres

info@urbanaandemuur.nl

Contact met onze accountmanagers