Materialen keuze voor je urban art - Urban aan de Muur

Materialen

Urban aan de Muur

Ontdek welk materiaal bij jouw kunstwerk past

Textiel Doeken & Frames

Verwissel je complete wand in een handomdraai

Plexiglas

De heldere variant van plexiglas is een onovertroffen plaatmateriaal met een luxe uitstraling

Dibond

Dibond Butler Finish is een stevige en lichte aluminium plaatsoort.

Canvas [Indoor & Outdoor]

De populariteit van foto’s op canvas laat zich eenvoudig verklaren: het is gemakkelijker dan ooit om een foto of afbeelding om te toveren tot een kunstwerk

Naadloos behang

Fotobehang is UV-licht bestendig waardoor de prints niet verkleuren door de zon. De foto’s en kleuren blijven jarenlang optimaal zichtbaar.

Materiaal uitleg

Textieldoeken & Frames

Eindeloos van look veranderen... kies dan voor textielframes! Volledig aan te passen aan je wensen met bijvoorbeeld verlichting, een geïntegreerd scherm of tv, of extra geluidsisolatie. Neem hiervoor even contact met ons op. Een overweldigend effect gegarandeerd. Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek. Dankzij het slimme opspansysteem verwissel je de peesdoeken in een handomdraai.

Plexiglas

Plexiglas, ook wel bekend als acrylaat, polymethylmethacrylaat of perspex, is lichter, sterker en duurzamer dan standaard glas. Het materiaal heeft een luxe en chique uitstraling en wordt voorzien van UV-prints.

Dibond

Dibond® is wereldwijd de bekendste merknaam op het gebied van aluminium sandwichplaten. Het is ook bekend onder de naam alupanel en dit plaatmateriaal is opgebouwd uit drie lagen. De buitenste lagen zijn vervaardigd uit aluminium en de kern is gemaakt van hard, zwart kunststof. Dit zwarte kunststof wordt ook wel polyethyleen (PE) genoemd en is UV-gestabiliseerd. Het resultaat is een stevige en toch lichte plaat.

Canvas

De populariteit van foto’s op canvas laat zich eenvoudig verklaren: het is gemakkelijker dan ooit om een persoonlijke foto of afbeelding om te toveren tot een kunstwerk. Deze frames met canvasdoek zijn al jaren een geliefd product als wandpaneel in diverse interieurs. De hoge resolutie print komt perfect tot z'n recht op het matte canvas met B1-brandcertificering. De canvas prints worden strak opgespannen op sterk duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

[Naadloos] Behang

Met fotobehang maak je een wand weer helemaal als nieuw en er is voor ieder project een oplossing. Een indrukwekkend effect gegarandeerd! Fotobehang is UV-licht bestendig waardoor de prints niet verkleuren door de zon. De materialen werken dankzij de brandcertificering brandvertragend en zijn erg geschikt voor gebruik in openbare ruimtes en bedrijven. Het voldoet aan de strengste Europese brandveiligheidseisen voor openbare gebouwen.