Afmetingen keuze voor je urban art - Urban aan de Muur

Afmetingen

Kies de juiste afmeting

De vraag “welke afmeting moet ik kiezen?” krijgen we vaker te horen. Eén antwoord is hierin voornaam; kies niet een te kleine afmeting. Kies je voor een te kleine afmeting kunstwerk boven bijvoorbeeld je bank of bed, dan valt het in zijn geheel weg boven het meubel.

Daartoe hebben we een overzichtelijk schema gemaakt zodat je een beter beeld krijgt van de grootte van het kunstwerk.

Unieke wanddecoratie boven je bank

180 cm breed x 120 cm hoog

150 cm breed x 100 cm hoog

120 cm breed x 80 cm hoog

70 cm breed x 50 cm hoog

Textielframes & Doeken (op maat gemaakt)

Eindeloos van look veranderen... kies dan voor textielframes! Volledig aan te passen aan je wensen met bijvoorbeeld verlichting, een geïntegreerd scherm of tv, of extra geluidsisolatie. Neem hiervoor even contact met ons op. Een overweldigend effect gegarandeerd. Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek. Dankzij het slimme opspansysteem verwissel je de peesdoeken in een handomdraai.

Kies je voor een textieldoek, dan is het goed om te bepalen welk formaat je wenst. Met een textieldoek kun je eindeloos je interieur veranderen. Het gekozen kunstwerk is dan ook behoorlijk bepalend in je interieur, denk daarom goed na over een bepaald formaat.

Ons advies is om een textielframe & doek over een volledige wand te nemen. Over het algemeen is dit dan ook een custom made product, exact op de door jou aangegeven maat. Onderstaand een aantal voorbeelden.

Wens je een op maat gemaakt textielframe en doek, of heb je het frame al en wens je alleen een op maat gemaakt doek. Neem dan even contact met ons op. Download hieronder de montagehandleiding.

200 cm breed x 100 cm hoog

300 cm breed x 200 cm hoog

400 cm breed x 250 cm hoog

Eindeloos veranderen met een op maat gemaakt textielframe en doek