Veel gestelde vragen - Urban aan de Muur

Hoe werkt het

Urban aan de Muur

Is je vraag al gesteld?

Je staat op het punt om een uniek kunstwerk te kopen, maar je hebt nog een vraag. Bekijk hieronder of jouw vraag al gesteld is. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Advies: kies niet te klein

De vraag “welke afmeting moet ik kiezen?” krijgen we vaker te horen. Eén antwoord is hierin voornaam; kies niet een te kleine afmeting. Kies je voor een te kleine afmeting kunstwerk boven bijvoorbeeld je bank of bed, dan valt het in zijn geheel weg boven het meubel.

Daartoe hebben we een overzichtelijk schema gemaakt zodat je een beter beeld krijgt van de grootte van het kunstwerk.

De sfeer of categorie voor het kunstwerk dat bij je thuis of op de zaak moet komen te hangen is natuurlijk heel persoonlijk. We hebben hier dus niet 1,2,3 een antwoord op. Heb je behoefte aan advies? Neem dan contact op. Een van onze professionals komt graag met je meekijken welke sfeer of categorie het beste past bij je interieur.

De montage van je nieuwe urban kunstwerk kan tricky zijn. Een textielwand monteren bijvoorbeeld vergt net wat meer vaardigheden dan een canvas ophangen. Ben je niet helemaal zeker van je zaak? Heb je hulp nodig bij de montage of wil je het simpelweg door een professional laten doen? Urban aan de muur biedt, naast advies en maatwerk, ook de montage van je kunstwerk als dienst aan. Download de montagehandleiding of neem contact op voor meer info.

Dat mag je zelf bepalen. Elke fotograaf heeft z’n eigen stijl en je zult zien dat zijn of haar foto’s er anders uitzien, een andere sfeer ademen of dat juist de locatie waar de foto genomen is kenmerkend is voor zijn of haar werk. Eén ding is zeker: de werken die je aanschaft bij Urban aan de muur zijn unieke kunstwerken die nergens anders te verkrijgen zijn.

Vervelend. Ondanks de grote zorg waarmee we je bestelling in behandeling nemen, kan er natuurlijk wel eens iets fout gaan. Ben je niet tevreden of heb je een klacht? Meld het ons en neem contact op, dan lossen we het op voor je.

Heel goed, domme vragen bestaan niet vinden wij. Stel ze gerust aan een van onze medewerkers en neem contact op. We horen graag van je!

BEKIJK DE GEHELE COLLECTIE IN DE WEBSHOP

UITGELICHTE PRODUCTEN