Lees over Urban aan de Muur op UrbanaandeMuur.nl

Over ons

Urban aan de Muur

Urban aan de muur biedt unieke kunst voor aan jouw muur. We hechten veel waarde aan kwalitatief hoogwaardige producten met een high-end uitstraling. Perfect om je ruimte het gevoel te laten weergeven wat je voor ogen hebt.

Afhankelijk van de ruimte waar het werk komt te hangen, het licht in die ruimte en de gewenste grootte past een foto, en het materiaal waarop je deze laat drukken beter of minder goed. Een ruimtelijke bedrijfsreceptie behoeft een ander werk dan vergaderzaal zonder daglicht. En op de badkamer komt misschien juist die ene foto wel heel mooi tot z’n recht, terwijl dat niet het geval is boven je bank.

Voor dit soort vraagstukken kun je Urban aan de muur om advies vragen. Ga je voor een werk op plexiglas of een grote textielwand? We bieden de werken ook in abonnementsvorm aan. Zo ben je verzekerd van steeds wisselende kunst en komt een van onze professionals met je bespreken welke werken mooi tot z’n recht komen, welke materialen geschikt zijn voor de ruimte en met welke frequentie de wisseling plaatsvindt.

Interesse in een Urban aan de muur abonnement? Neem contact met ons op.

Unieke kunstwerken

De foto's op Urban aan de muur zijn unieke werken en worden uitsluitend bij Urban aan de muur aangeboden.

Hoge kwaliteit

Urban aan de muur levert enkel werken van kwalitatief hoogwaardig materiaal.

Ook abonnementen

Steeds iets anders aan de muur? Urban aan de muur biedt abonnementen voor wisselende kunst aan de muur.