Interieur stylisten : Kijk op Urban aan de Muur!

Architecten / Interieurstylisten

Urban aan de Muur

Een uniek ontwerp, exact op maat

Als erkend interieur / design bureau ontwerp je de mooiste ruimtes voor klanten. Een doordacht en smaakvol ontworpen interieur brengt indeling, functie en stijl samen. Maatwerk accessoires en opvallende details zetten de puntjes op de i. Zorg voor iets wat in het oog springt, of juist subtiel verweven is met de ruimte.

Bijvoorbeeld wandvullende textielframes met Urban foto’s. Bepalend voor de sfeer in de ruimte en bovendien in een handomdraai te vervangen.

Bij Urban aan de Muur bieden we de mogelijkheid om werken per kwartaal of zelfs per maand te vervangen. Doordat onze fotografen continue op pad zijn om de mooiste verlaten plekken in beeld te brengen, zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos.

Getoonde afbeelding is een verlaten kolenmijn gepresenteerd op een textielwand, waarbij de zon schitterend naar binnen schijnt. Perfect passend in diverse horecagelegenheden. Deze textielwand is in een handomdraai te vervangen naar een ander exemplaar.

Maatwerk

Eindeloos van look veranderen… maak het jezelf gemakkelijk met de textielframes van Urban aan de Muur! Per seizoen, per gevoel of per interieur een ander doek. Dankzij het slimme opspansysteem verwissel je de peesdoeken [textielwanden] in een handomdraai. Omdat de frames volledig op maat gemaakt kunnen worden, zijn ze voor iedere ruimte geschikt. Deze peesdoeken zijn op standaard formaten te verkrijgen, maar zeker op exact opgegeven formaat. Custom Made dus.

Mogelijkheden

De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Denk hierbij niet alleen aan de textielwanden, maar zeker ook aan plexiglas. Met de diepte van 10mm geeft de foto een nog “diepere” indruk. Uiteraard behoren aluminium / Dibond en het wel bekende canvas ook tot de mogelijkheden. Naadloos behang…. had je daar al eens aan gedacht?

Een volledige uitleg van alle materialen tref je hier aan.

Textielwanden
Plexiglas
Aluminium
Canvas
(Naadloos)
Behang
Urban aan de Muur
Contact

Neem contact met ons op

Contact op Maat

Geïnteresseerd om geheel vrijblijvend te bespreken welke mogelijkheden Urban aan de Muur biedt? Neem dan contact met ons op. Een van onze accountmanagers plant z.s.m. een afspraak in.

Urban aan de Muur
Gindrapassage 6
5531 CP  Bladel

    Bedrijfsnaam (verplicht)

    Naam (verplicht)

    Email (verplicht)

    Onderwerp

    Bericht