Op zoek naar een maatwerk kunstwerk? - Urban aan de Muur

Exact op maat gemaakt voor jouw interieur

Urban aan de Muur

Een uniek ontwerp, exact op maat

Eindeloos van look veranderen… maak het jezelf gemakkelijk met de textielframes van Urban aan de Muur! Per seizoen, per gevoel of per interieur een ander doek. Dankzij het slimme opspansysteem verwissel je de peesdoeken [textielwanden] in een handomdraai. Omdat de frames volledig op maat gemaakt kunnen worden, zijn ze voor iedere ruimte geschikt. Deze peesdoeken zijn op standaard formaten te verkrijgen, maar zeker op exact opgegeven formaat. Custom Made dus.

Bijvoorbeeld wandvullende textielframes met Urban foto’s. Bepalend voor de sfeer in de ruimte en bovendien in een handomdraai te vervangen.

Abonnement

Bij Urban aan de Muur bieden we de mogelijkheid om werken per kwartaal of zelfs per maand te vervangen. Doordat onze fotografen continue op pad zijn om de mooiste verlaten plekken in beeld te brengen, zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos.

Getoonde afbeelding is een verlaten spa-resort gepresenteerd op een textielwand, waarbij de felle blauwe kleuren je tegemoet komen. Perfect passend in diverse woonruimtes en horecagelegenheden. Deze textielwand is in een handomdraai te vervangen naar een ander exemplaar.

Maatwerk

De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Je kunt kiezen voor onze standaard formaten:
200 cm breed x 100 cm hoog
300 cm breed x 200 cm hoog
400 cm breed x 250 cm hoog

Een op maat gemaakt doek; geef via onderstaand formulier jou exacte maten in centimeters op en we verzorgen voor een op maat gemaakte offerte. De montage kun je zelf doen, daarvoor hebben een handleiding, download hem hier, of geef aan in je aanvraag dat je de montage door ons wil laten verzorgen.

Neem contact met ons op

Contact op Maat

Vul het formulier volledig in, inclusief jouw gewenste maten. Wij zorgen voor een op maat gemaakte offerte.

Urban aan de Muur
Gindrapassage 6
5531 CP  Bladel
info@urbanaandemuur.nl

  Naam & Achternaam of Bedrijfsnaam (verplicht)

  Adres | Postcode | Plaats

  Email (verplicht)

  Gewenste Afmetingen (geef aan bxh in cm's)

  Montage:

  Bericht